Førstehold

Ny hjemmebanetrøje 2021/2022

Esbjerg fB løfter nu sløret for den nye hjemmebanetrøje for den kommende sæson. Den tages i brug for første gang søndag mod Vendsyssel FF, og kan i den forbindelse købes i EfB Fanshop på Blue Water Arena.

Når NordicBet Liga-sæsonen for Esbjerg fB starter på Blue Water Arena søndag mod Vendsyssel FF, så er holdet iklædt en helt ny hjemmebanetrøje.

Hovedsponsor Claus Sørensen Gruppen har foruden den attraktive eksponering på fronten af trøjen, som noget nyt også fået et logo på venstre ærme. Samtidig er ryggen med navn og nummer skiftet fra tidligere at have været sort til blå, ligesom skrifttypen er ændret for at give trøjen et unikt og visuelt løft.

Mads Larsen, der i sommerpausen har skiftet nummer fra 50 til otte, fortæller:

– Jeg synes, det er en rigtig fed trøje, som jeg glæder mig til at trække over hovedet fra på søndag. Jeg kan godt lide detaljerne med, at trykket bag på trøjerne er EfB-blå nu, da det fuldender trøjen.

Nicklas Strunck supplerer:

– Det er en super fed trøje, må jeg sige. Fronten har en grad af retro over sig, som jeg godt kan lide, og jeg ser frem til at spille i den i den kommende sæson, og forhåbentligt kan vi som hold skabe store oplevelser sammen og skrive en god historie i den. Den symboliserer en ny start.

Den nye EfB-trøje kan købes i EfB Fanshop på Blue Water Arena fra på søndag kl. 12.00, og på et senere tidspunkt online. SPORTMASTER-butikkerne i Esbjerg forhandler trøjen fra lørdag.

>> Køb billet til EfB – Vendsyssel

trøje ny
trøje ny efb
trøje efb ny
ny trøje

Forrige
Næste

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo