Førstehold

Offensivspiller får aftale til 2023

Esbjerg fB har lavet en ungdomskontrakt med offensivspilleren Nikolai Hillerup, der er en del af U17-holdet, frem til sommeren 2023. 15-årige Hillerup har aldrig spillet i andre trøjer end den blå-hvide.

Endnu et stort talent fra EfB Akademi har fået en ungdomskontrakt med Esbjerg fB, idet offensivspilleren Nikolai Hillerup har underskrevet en aftale frem til sommeren 2023.
Hillerup, der fyldte 15 år i marts, har altid spillet i EfB, og er således yderst bekendt med klubhuset på Gl. Vardevej og forholdene i klubben.
Niels Erik Søndergård er da også glad for, at det er lykkes at lave en længerevarende ungdomskontrakt med den venstrebenet midtbanespiller.
– Nikolai er en klog og kreativ fodboldspiller, der har en god evne til at finde rum på modstandernes banehalvdel. Desuden har han nogle gode, tekniske færdigheder, og en veludviklet sparketeknik, så der er et godt fundament at bygge ovenpå, og det har vi i fællesskab lavet en god plan for, siger han.
Hos hovedpersonen, der i den nye sæson skal gøre sig på på U17-holdet, er der stolthed at spore over den første kontrakt.
– At få den første ungdomskontrakt med EfB er jeg utroligt glad for og stolt over. Jeg har aldrig spillet andre steder, og nyder at være i klubben blandt mine holdkammerater og trænere, så det er en stor dag for mig. Den helt store drøm er at komme ind på Blue Water Arena og spille om nogle år, men jeg er ydmyghed og ved, at det kræver fokus og hårdt arbejde, hvis det skal lykkes, siger Nikolai Hillerup, der flere gange har været inde omkring DBU’s ungdomslandshold.
Efter sommerferien starter Hillerup i 9. klasse på Vitaskolen.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo