Førstehold

Olsen før OB: Vi kender alvoren

Når Esbjerg fB søndag kl. 17.00 løber ind på stadion i Odense og udekampen mod OB, så står der atter værdifulde point på spil for at sikre så godt et udgangspunkt som muligt inden kvalifikationsspillet i 3F Superligaen begynder efter runden.

Sidste runde i grundspillet i 3F Superligaen afvikles søndag kl. 17.00, og Esbjerg fB skal en tur til Fyn og møde OB. Opgørets vigtighed for begge mandskaber kræver blot et kig i tabellen, og for EfB’s vedkommende så skal der point på kontoen og helst tre af slagsen.
Cheftræner Lars Olsen ser frem til duellen på Fyn, hvor målet da også er helt klart.
– Vi skal have en sejr, og det er det, vi går efter. Alle i truppen kender til alvoren og vores situation, og det er egentligt motivation nok i sig selv til at gå ud og give den alt hver især, hvilket jeg også forventer af spillerne, siger han.
EfB spillede i “genstarten” af Superligaen 1-1 hjemme mod AaB, og Olsen så flere gode momenter i præstationen, som skal gentages mod OB.
– Mod AaB lykkedes vi især i anden halvleg med noget af det, vi gerne vil. Vi fik skabt et fornuftigt antal chancer, og med lidt mere skarphed og held kunne vi have taget alle tre point, så nu bliver opgaven at følge op på de ting, der fungerede godt og gå efter at få dem gjort helt færdige søndag, lyder det.
Om modstanderen fortæller Lars Olsen:
– Omgivelserne fokuserer meget på, at OB ikke har vundet i lang tid, men det fylder ikke noget hos os. Det betyder jo bare, at de kommer med en stor sult for at vinde, og det er vi forberedte på, så det bliver ikke et EfB-mandskab, der tror, at det kommer ad sig selv. Vi har jo generelt også vundet alt for lidt i denne sæson, så ligesom modstanderen arbejder vi på at få det vendt, og vi har en indædt tro på, at vi med en helhjertet præstation kan tage alle tre point med hjem i bussen til Esbjerg, slutter han.
Kamptruppen udtages efter lørdagens afsluttende træning.

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo