Førstehold

Olsen før Randers: Vil slutte godt af

Esbjerg fB slutter søndag efterårssæsonen af, når holdet på udebane møder Randers FC. Cheftræner Lars Olsen fokuserer på at få et godt resultat at gå på vinterpause med.

Når Esbjerg fB søndag eftermiddag kl. 14.00 løber ind på banen til udekampen mod Randers FC, så er det samtidig det sidste opgør i 3F Superligaen i år.
EfB er trods flere gode præstationer gennem efterårssæsonen placeret i den tunge ende af tabellen, og derfor vil cheftræner Lars Olsen og holdet gøre alt for at slutte godt af.
– Vi går altid efter at vinde, hvilket vi må erkende, at vi ikke har været dygtige nok til i efteråret. Som hold har vi spillet med om pointene i stort set alle kampe, men når tingene skulle afgøres, så har vi ikke haft tilstrækkelig med skarphed og vist den nødvendige kynisme i begge felter ofte nok.
– Nu står vi foran en lang vinterpause, og vi vil meget gerne gå ind til den med en succesoplevelse i bagagen. Det vil give alle i klubben et mentalt rygstød, hvis vi kan lukke året ned med en sejr i Randers, hvilket er vores mål, for i vores nuværende situation vægter point højere end præstation. Når det så er sagt, så bliver det ingen let opgave at tage alle tre point med hjem til Esbjerg, siger han.
Rodolph Austin og Jacob Lungi Sørensen sidder over med karantæne mod Randers, men Lars Olsen er tryg ved alternativerne.
– Det er naturligvis ikke optimalt at undvære både Lungi og Austin, idet de er vigtige for holdet, men det giver muligheder for, at andre spillere kan vise sig frem. Jeg har set gode takter på træningsbanen gennem hele ugen, og jeg mærker en iver for at komme ud og jagte en sejr og lukke fodboldåret ned, siger cheftræneren.
Han roser samtidig søndagens modstander for en flot sæson hidtil.
– Randers er et solidt mandskab, som står godt på banen. De spiller med om at slutte blandt de seks øverste hold i Superligaen, og det vidner om et hold med stor kvalitet, hvilket jeg også mener, de har vist flere gange. Som jeg nævnte tidligere, så bliver det ingen let udfordring for os, men vi føler os klar til at gøre, hvad der skal til, siger Lars Olsen.
Kamptruppen offentliggøres lørdag efter den afsluttende træning.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo