Førstehold

Optakt: EfB – FK Ventspils

Lettiske FK Ventspils er EfB’s anden, og sidste modstander på træningslejren i Spanien, der onsdag besøger anlægget på Hotel Golf Campoamor.

Kampen bliver den næstsidste mulighed for John Lammers, til at prøve nogle ting af inden forårspremieren mod Skive IK på Blue Water Arena om små to uger. Efter ni dage i Spanien med adskillige træningspas, kan cheftræneren godt begynde, at spore træthed hos spillerne, og det er da også noget staben er opmærksom på.
– Spillerne er trætte, men det er normalt på det her tidspunkt af en træningslejr, når du træner to gange dagligt over flere dage. Det betyder også, at vi nu passer ekstra på de spillere, der normalt spiller fuldtid, mens andre der har brug for minutter i benene, derfor vil få mere spilletid i morgen, fortæller Lammers.
Cheftræneren erkender at FK Ventspils ikke er det hold i verden, som han har det bedste kendskab til, men fornuften siger dog, at det er et hold, som er på et noget lavere niveau end lørdagens russiske modstander CSKA Moskva.
– Det bliver formentlig en kamp, hvor vi kan få mere tid på bolden, end det var tilfældet mod CSKA. Vi kender ikke så meget til kvaliteten af Ventspils, men vi har en forventning om, at kunne matche dem bedre, hvad angår tid på bolden, end vi magtede mod CSKA i lørdags. Vi vil meget gerne se, at vi har flyttet os både med og uden bolden. Vi har fortsat med at dygtiggøre os på nogle taktiske ting både offensivt og defensivt i forlængelse af CSKA-kampen, og vi håber derfor, at spillerne er blevet mere komfortabel og afkrævet på banen i forhold til det, slutter EfB’s cheftræner, John Lammers.
Holdet rejser hjem til Danmark fredag morgen, og spiller søndag den sidste test-kamp inden forårspremieren mod Skive IK. Det sker når Marienlyst Boldklub gæster Gl. Vardevej med kampstart kl. 13.00.
Kampstart: Kl. 15:00
Spillested: EfB’s træningsbane, Hotel Golf Campoamar, Spanien.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo