Førstehold

Optimistisk Nørgaard glæder sig til søndag

Cheftræner Claus Nørgaard ser med spænding frem til Esbjerg fB’s opgør mod SønderjyskE på Blue Water Arena søndag kl. 12.00. Han og holdet håber samtidig på stor opbakning.

Esbjerg fB får mandag kl. 12.00 besøg af SønderjyskE på Blue Water Arena i 3F Superligaens 12. spillerunde. Aktuelt er der seks point til forskel på de to klubber i tabellen, og EfB kan med en sejr tage et stort skridt frem i rækken og skabe yderligere kontakt med det brede midterfelt.
Og med to sejre og et uafgjort-resultat i de seneste tre kampe møder EfB op mod SønderjyskE med en god ballast, og cheftræner Claus Nørgaard glæder sig til opgaven.
– Resultaterne i de seneste kampe har givet fornyet tro på tingene, og selvtilliden har fået et hak i den rigtige retning. Senest viste vi stærk moral i Horsens med en god anden halvleg, og deraf fik vi en fortjent udligning i det sidste minut, siger han og påpeger samtidig:
– Vi går dog ikke rundt og tror, at træerne vokser ind i himlen, for vi er klar over, at ydmyghed og hårdt arbejde bliver essentielle faktorer igen på søndag. Når det er sagt, så glæder vi os helt vildt til at møde SønderjyskE, og vi vil gå benhårdt efter sejren.
Han forventer en tæt kamp mod en sønderjysk modstander, der er placeret som nummer otte i Superligaen.
– Der er ingen tvivl om, at det bliver tæt søndag. Vi skal ud af starthullerne fra første minut og vise, hvem der er på hjemmebane, og så skal vi have overført de gode ting fra træningsbanen, jeg har set, til Blue Water Arena. Lykkes vi med det, har vi grundlaget i orden for at tro på et godt resultat velvidende, at det ikke kommer af sig selv, siger Nørgaard.
Der er halv pris på alle børnebilletter, købt på forhånd, og Claus Nørgaard og truppen håber, at EfB-fansene kommer på stadion.
– Fansene skabte en flot kulisse senest, og for spillerne betyder det meget, at der er mange på lægterne. Hele holdet opfordrer derfor til at komme ud og se en god gang fodbold søndag, siger Nørgaard.
Kamptruppen udtages lørdag eftermiddag.
>> Køb din billet kampen her

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo