Overtidsnederlag til U19

René Christiansens tropper var lørdag eftermiddag draget østpå, hvor de kongeblå fra Lyngby ventede i sæsonens første kamp i U19 Ligaen. Det blev dog ikke den start, som de gæstende esbjergensere havde håbet på, da holdet tabte 3-2. Rasmus Rejnhold blev dobbelt målscorer.

Allerede efter fem minutter kom hjemmeholdet foran efter en forsvarsfejl i højre side af vestjydernes defensiv. Her blev bolden tabt, og værterne var lynhurtige til at udnytte muligheden, da Lyngbys Frederik Lindberg kort efter satte bolden sikkert i mål.
Herefter forsøgte EfB’erne at komme tilbage i kampen, men spillet kom aldrig til at flyde i første halvleg, og i stedet var det igen hjemmeholdet, der kom på tavlen. Denne gang efter en dyb stikning til Willads Delvin, som satte bolden ind i det lange hjørne til pausestillingen 2-0.
Et tøvende og kompakt udgangspunkt blev i anden halvleg erstattet af et mere aggressivt esbjergensisk mandskab, som stod længere fremme på banen for at møde sin modstander, hvilket også gav pote efter 68 minutter.
Her var frontløberen Rasmus Rejnhold på pletten, da han scorede efter en flot omstilling, hvor indskiftede Magnus Sandfeld havde andensidste fod på bolden, da han sendt en aflevering ind mod midten fra sin position i højre side. Den fremadstormende Lyngby-keeper fik ikke clearet, og så kunne Rasmus Rejnhold sparke kuglen ind i et tomt mål.
Det lignede længe en 2-1-sejr til Lyngby, men med ét minut igen fik EfB udlignet, da Magnus Sandfeld igen var farlig omkring modstanderens mål. Denne gang modtog han bolden i feltet, hvorefter han endnu engang fandt Rasmus Rejnhold foran mål, der atter viste prøver på sin skarphed.
Desværre var målet ikke nok til at få point med hjem over broen, da hjemmeholdet to minutter inde i overtiden fik den lille runde ind over stregen til kampens resultat 3-2.
– Det er et ungt hold, vi spillede med i dag, så den læring, der er i at komme tilbage efter at have været bagud 2-0, er til topkarakter. Vi bør i dag fremhæve en spiller som Nicolai Vistisen, som i første halvleg holder os inde i kampen, men også Tobias Stagaard og Rasmus Rejnhold viser et flot niveau, siger René Christiansen efter lørdagens kamp.

Lyngby BK U19 – Esbjerg fB U19 3-2 (2-0)
Målscorere:
5’ 1-0 Frederik Lindberg
33’ 2-0 Willads Delvin
68’ 2-1 Rasmus Rejnhold
89’ 2-2 Rasmus Rejnhold
92’ 3-2 Willads Delvin
20. Mirza Husic
60’ Rasmus Madsen (Marcus Hansen)
60’ Magnus Sandfeld (Jeppe Paulsen)
79’ Frederik Hummelgaard (Mirza Husic)