Førstehold

Petre: Vi nyder bare at spille fodbold

Adrian Petre var naturligvis glad for at score mod Brøndby IF og hjælpe holdet til en sejr. EfB’s topscorer fortæller, at holdet bare nyder at spille fodbold og forsøger at ignorere det pres, der følger med gamet.

EfB’s rumænske frontangriber var på pletten med sin syvende sæsonscoring, da han hjalp EfB til tre point mod Brøndby IF, og det vækker naturligvis glæde hos Adrian Petre, der markerer det som en utrolig vigtig sejr.
– Det er altid fedt, når jeg scorer og hjælper holdet til en sejr, for det gør vores fans glade. Jeg ved, at Brøndby er et af de største hold i Danmark, så at score mod dem i sådan en atmosfære, er bare en ekstra bonus for mig. Det var en utrolig vigtig sejr, for den flyttede os op på 3. pladsen og det var et stort skridt mod top 6-placeringen, fortæller EfB’s nummer 9, der er stolt af sine holdkammerater.
– Jeg er meget stolt af alle på holdet. Den måde, vi arbejder på for hinanden og hjælper hinanden i kampene, det er fantastisk. Vi er et ungt hold, som bare elsker at spille fodbold, uden at tænke for meget på det pres, der også følger med. Vi nyder det bare i øjeblikket og går ind til hver kamp for at vinde.
Der venter fire kampe for Esbjerg-mandskabet i grundspillet og selvom det er Superligaens sidsteplads fra Hobro, som er næste opgave, så tager Petre ikke let på det.
– Hvis vi kun kigger på tabellen, vil man sige, det bliver en nem kamp for os. Men sådan hænger det ikke sammen, for der er ingen lette kampe i Superligaen. Vi spiller ude og de vil også gøre alt for at slå os. Når det er sagt, så er det vores opgave at vise, vi er det bedre hold og slide os til sejren. Jeg tænker kun på at vinde og jeg vil slå alle hold, fastslår 21-årige Adrian Petre, som til slut vurderer på egne præstationer i de første 22. runder, der har kastet syv scoringer og fire oplæg af sig.
– Syv scoringer og et par assists er okay, med min alder og erfaring i Superligaen taget i betragtning. Men jeg vil have mere og arbejde hen mod at blive en top angriber. Det er det, jeg knokler for hver dag, når vi træner og spiller kamp. Indtil videre er jeg tilfreds, men man skal altid stile efter mere. Jeg er ung og har stadig en masse at lære.
Adrian Petre og EfB møder Hobro IK på DS Arena søndag klokken 12.00.

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo