Førstehold

Rasmussen og Yakovenko stopper i EfB

Jacob Rasmussen og Yuiry Yakovenko stopper begge ved kontraktudløb til årsskiftet i Esbjerg fB. For Charlie Winfield og Matthew Wolfe gælder, at deres situationer er uafklarede.

Når 2021 bliver til 2022 udløber kontrakterne for henholdsvis forsvarsspiller Jacob Rasmussen og angriber Yuriy Yakovenko, og dermed forlader de to spillere Esbjerg fB.

Rasmussen kom til EfB i sommer, men har undervejs været ramt af skader, hvilket var medvirkende til, at det ikke blev til debut i den blå-hvide trøje.

Yakovenko blev i sommeren 2017 hentet til EfB, og udmærkede sig med en scoring i sin første optræden på udebane mod Viborg FF. I alt blev det til 26 mål i 106 kampe for den ukrainske angriber.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen takker begge spillere for deres indsatser:

– Vi tager afsked med et par gode fyre og dygtige fodboldspillere, som på hver deres facon har bidraget professionelt i forhold til EfB. Jacob nåede vi ikke at se på førsteholdet, men han har alligevel været et godt bekendtskab med sin positive tankegang. Yuriy tager herfra med blandt andet et fint scoringssnit og en bronzemedalje, og han har altid givet sig fuldt ud med den blå-hvide trøje trukket over hovedet. Vi ønsker begge spillere held og lykke fremover og takker dem for tiden i EfB.

Charlie Winfield og Matthew Wolfe er begge på lejeaftaler frem til årsskiftet, og deres situationer er fortsat uafklarede.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo