Førstehold

Rundvisning: Se Blue Water Arena indefra

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Drømmer du om at se Blue Water Arena fra nye vinkler? Og kunne du tænke dig at se, hvordan det elitemiljø Esbjerg fB’s Superliga-spillere bruger dagligt, ser ud? Så er muligheden der i uge 30.

Kom med en tur rundt på Blue Water Arena og oplev steder og kringelkroge, hvor der til dagligt ikke er adgang for offentligheden. Rundturen bliver suppleret med spændende historier og sjove anekdoter.
Rundvisningen byder blandt andet på et kig på VIP-faciliteterne på A-tribunen, skyboxe, spiller- og omklædningsfaciliteter, spillertunnel og EfB Caféen. Turen starter i EfB’s administration på 1. sal, og slutter på forpladsen foran stadion.
Datoer og tidspunkter for rundvisning:
Onsdag d. 24. juli kl. 10.00 og kl. 13.00 (begge udsolgt)
Torsdag d. 25. juli kl. 10.00 og 13.00 (begge udsolgt)
Pris og tilmelding:
Tilmelding skal foregå via mail til kp@efb.dk, hvor du bedes oplyse antal deltagere og et telefonnummer. Der er tale om først-til-mølle-princippet.
Det koster 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn (under 16 år), og betaling foregår via MobilePay. Rundvisningen forventes at tage en times tid, og inkluderer én sodavand pr. person.
Der er et maksimum på 30 deltagere pr. tur.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image=”15786″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo