Skarphed i felterne manglede for U17

U17-topkampen mellem FCM og EfB skulle lørdag eftermiddag spilles i Herning, og selvom esbjergenserne havde håbet på at kunne byde ulvene op til dans, så blev det desværre til et ærgerligt 4-0-nederlag.

Det var et tændt EfB-mandskab, som lørdag gik ud på banen for at revanchere nederlaget til FCK, der lå to uger tilbage. Desværre fik holdet langt fra den start, som de havde håbet på, da der kun skulle gå ni minutter, før man kom bagud.
Her var det nemlig FCM’s Gustav Christensen, der først kom på scoringstavlen, da han prikkede bolden forbi EfB-keeper Jesper Sørensen. Bare otte minutter senere var det så Frederik Heiselberg, der sparkede bolden ind i et tomt mål efter et indlæg fra hjemmeholdets venstre side.
2-0-føringen blev syv minutter inden pausefløjtet også udbygget, da Danijel Djuric scorede midtjydernes tredje mål og gav EfB’erne noget af en mavepuster, inden holdet gik skuffede i omklædningsrummet.
I anden halvleg blev der lukket lidt bedre af defensivt, men alligevel kunne EfB ikke forhindre Mikkel Tønnesen i at score værternes fjerde mål, hvilket også blev kampens sidste, og dermed kunne FCM snuppe de tre point efter en overbevisende 4-0-sejr.
– De var langt stærkere i begge felter, og derfor vinder FCM også helt fortjent 4-0. Jeg er dog skuffet over, at vi ikke kunne byde dem mere op, end vi gjorde. Der var mange spillere, der ikke ramte deres vanlige høje niveau, så jeg er ærgerlig over, at vi slutter året af på den måde, som vi gør, lød det fra Jerry Lucena efter lørdagens opgør, der var kalenderårets sidste.
Skrevet af Martin Jørgensen

FC Midtjylland U17 – Esbjerg fB U17 4-0 (1-0)
9’ 1-0 Gustav Christensen
17’ 2-0 Frederik Heiselberg
38’ 3-0 Danijel Djuric
59’ 4-0 Mikkel Tønnesen
22. Malthe Kristensen
60’ Oliver Gadgaard (Kristian Iversen)
66’ Danny Ly (Lasse Lauridsen)
73’ Mathias Lønne (Danny Ly)