Partner

Skjern Bank støtter op om EfB

Esbjerg fB og Skjern Bank forsætter det langvarige samarbejde, og banken er således også sølv-partner i den kommende sæson.

Gennem mere end et årti har Skjern Bank bakket trofast op om Esbjerg fB som sølv-partner, og den aftale fornyes nu atter således, at banken med lokalafdeling i Kongensgade også fremover vil være en vigtig støtte.

Afdelingsdirektør Allan Vad fortæller:

– Skjern Bank er mangeårig partner i EfB, og vi har været med både, når det var rigtig sjovt, og da det resultatmæssigt var mindre sjovt. Tilgangen til EfB fra os er den samme, som vi har til vores kunder, der også kan komme i modvind i en periode, men så hjælper vi hinanden. Nu kigger vi frem mod en spændende sæson med et nyt ejerskab og nye tilgange, og vi glæder os til at komme på Blue Water Arena igen og følge projektet, der forhåbentligt ender med en oprykning til Superligaen næste sommer.

Lone Marie Jessen, Key Account Manager hos EfB, supplerer:

– Den opbakning vi i over 10 år har fået fra Skjern Bank er uvurderlig for os, og er med til at sikre, at vi som klub udvikler os i den rigtige retning. Nøgleordet i aftalen er samarbejde, for vi har gennem alle årene lyttet til hinanden og i fællesskab fundet frem til de rigtige løsninger. Nu venter sæsonstarten lige rundt om hjørnet, og i EfB glæder vi os til at byde Skjern Bank inden for mod Vendsyssel FF.