Klub

EfB støtter Skyggebørn mod B.93

Når Esbjerg fB søndag løber på banen på Blue Water Arena, så bliver det med Skyggebørn-logo på trøjerne, som efter kampen bortauktioneres via MatchWornShirt. Al overskud går ubeskåret til Skyggebørn.

Kl. 15.30 søndag eftermiddag fløjtes sæsonens sidste hjemmekamp på Blue Water Arena i gang, når Esbjerg fB tørner sammen med B.93 om tre vigtige point. Skyggebørn, der er samtalegrupper for børn og unge i sorg, er kampsponsor, og vil have et synligt logo på fronten af alle EfB-trøjer, som efterfølgende bortauktioneres.

Initiativet sker som et led i EfB’s samarbejde med Skyggebørn, hvor målet er at hjælpe og støtte med midler til udvikling og yderligere muligheder. Derfor går al overskud fra trøjeauktionerne også ubeskåret til foreningen.

Auktionerne fra samtlige spillere udtaget til kamptruppen løber fra mandag d. 12. juni frem til d. 18. kl. 16.00 på MatchWornShirt.com.

Du får altså muligheden for at få fingrene i en eksklusiv EfB-trøje båret af din favoritspiller direkte fra græsset på Blue Water Arena samtidig med, du støtter op om et godt formål.

Det er muligt at tilkøbe flot indramning af trøjen.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo