Reservehold

SLUT: EfB – SønderjyskE 1-6 (Reserver)

EfB tabte 1-6 mod et stærk hold fra SønderjyskE.

Et SønderjyskE-hold med mange profiler var mandag eftermiddag rejst til Esbjerg, hvor et ungt vestjysk hold med største delen af spillerne normalt er at finde på de to eliteungdomshold hos EfB.
Kampen begyndte med sønderjyderne i den spilstyrende rolle, og efter små ti minutter spil kom gæster også foran. Efter et indlæg, og lidt klumpspil i feltet endte bolden hold en SønderjyskE spiller der kunne sparke bolden det sidste stykke i mål til 1-0 for gæsterne.
EfB havde ikke bolden meget i de første 45 minutter, men på første mulighed vidste Yuri Yakovenko målnæsen, da Simon Bækgård på en omstilling kom fri til skud i venstresiden, skuddet ramte Yakovenko og snød SønderjyskE målmanden, og gik i mål til udligning 1-1. Herfra stod der dog SønderjyskE på resten af halvleg og før pausen blev det både til 1-2, 1-3, 1-4 bl.a. på to mål af Mikael Uhre.
Anden halvleg åbnede med endnu en SønderjyskE scoring, da indskiftede Marko Mitrovic på første boldberøring kunne sparke bolden i mål til 5-1 for gæsterne. Senere i halvleg blev det også til slutresultatet 6-1 for SønderjyskE.
Resultat: EfB – SønderjyskE 1-6 (1-4)
Målscorer:
0-1
1-1 Yuri Yakovenko
1-2 Emil Scheel
1-3 Mikael Uhre
1-4 Mikael Uhre
1-5 Marko Mitrovic
1-6
Startopstilling:
Jonas Jensen
Emil Ankersen
Ben Aziz Zagre
Thor Kristiansen
Jonas Mortensen
Noah Nurmi
David Easter
Simon Bækgård
Mathias Kristensen
Martin Egelund
Yuri Yakovenko
Reserver:
Mirza Husic
Oliver Nielsen
Rasmus Rejnhold
Tobias Stagaard

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo