Førstehold

Smalt nederlag til reserverne

Esbjerg fB’s reserver tabte onsdag til topholdet FC Nordsjælland. En drømmestart for gæsterne som allerede kom foran inden for det første minut. 

EfB-spillerne startede uden fuld fokus, hvilket resulterede i en scoring allerede efter tredive sekunder, hvor spil langs venstre flanken endte ud i en scoring fra Nicolai Baden.
Man skulle, efter sådan en start, tro det var et rystet Esbjerg-mandskab, men tværtimod. Det virkede mere som et wakeup call for vestjyderne. Efter en halv times spil fik esbjergenserne da også udlignet til 1-1. EfB tilkæmpede sig et straffespark hvor Petre bliver nedlagt –  sparket tog han sig af og satte bolden sikkert i målDet kunne være blevet til mere, med flere chancer kort efter, men det blev ikke til flere scoringer og holdene gik til pause ved stillingen 1-1.
EfB fortsatte i starten af anden halvleg, hvor det kunne være blevet til en føring – i stedet tog FC Nordsjælland teten og bragte sig foran 1-2, på mål af den tidligere EfB-winger, Mohammed Fellah. Herefter dominerede FCN kampen og spillede sig til flere chancer.
Det blev dog ikke til flere mål og FC Nordsjælland sejrede 1-2. EfB’s reserver er derfor stadig uden point i Reserveligaen.
– Vi kommer jo dårlig fra start med den tidlige scoring i mod os, men får kæmpet os op derfra og spiller en okay første halvleg. Efter pausen spiller vi, i det første kvarter, rigtig god fodbold og kommer frem til flere chancer, som der også burde være scoret på. Efter Fellah’s scoring bliver det svært samtidig med et par stærke indskiftninger af Pascal Gregor og Lasse Petry fra Nordsjælland og de får derfra overtaget resten af kampen. Vores unge knægte gør det godt samt Lasha og Petre spiller en god kamp – især Petre ligner en mand der er ivrig efter førsteholdsfodbold med rette. Overordnet synes jeg vi leverer en god indsats efter betingelserne, slutter A+-træner René Christiansen.
Næste kamp for vestjyderne er mandag den 23. oktober hvor SønderjyskE kommer på besøg.

Kampen i tal:
EfB Reserver – FCN Reserver 1-2 (1-1)
1’   0-1 Nicolai Baden
30’ 1-1 Adrian Petre (straffespark)
55’ 1-2 Mohammed Fellah
Startopstillingen:
Jonas Jensen
Emil Ankersen
Jeppe Brinch
Jeppe Schultz
Oliver Olsen
Lasha Parunashvili
David Easter
Wiliam Møller
Budu Zivzivadze
Nicu Carnat
Adrian Petre
Reserver:
Lasse Mikkelsen
Thor Kristiansen
Jonas Mortensen
Patrick Egelund
Martin Egelund
Mads Larsen

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo