Førstehold

Statistiske vinkler på OB – EfB

Esbjerg fB-mandskabet har holdt buret rent fire kampe i streg, og en lignende stime uden indkasserede mål, er ikke sket siden april 2013. Herunder, kan du se flere vinkler på bronzeduellen mod Odense Boldklub fredag aften.

Hvis EfB tager tre point, er de blåhvide i en yderst favorabel position til at tage bronzemedaljerne med fem points afstand med to kampe tilbage i mesterskabsspillet.
Esbjerg fB har imponerende 13 Clean Sheets hidtil i Superligaen og ikke indkasseret mål siden sejren ude mod FC Nordsjælland. Hvis EfB holder buret rent mod OB, er det første gang nogensinde i Superligaregi, at de blåhvide ikke har lukket mål ind i fem kampe.
Odense Boldklub har vundet back-to-back Superligakampe på eget græs mod EfB, og hvis fynboerne tager alle tre point i morgen, er det første gang siden 2012, de har vundet tre i streg på hjemmebane.
Carlo Holse har scoret to gange i hans seneste tre udebanekampe for EfB. Det på trods af, at offensivspilleren blot har haft fire skud på rammen.
Bashkim Kadrii er OB’s farligste mand med en afgørende fod i fem ud af værternes seneste syv scoringer. To mål og tre oplæg.
Statistikken for de seneste seks indbyrdes opgør er helt lige. To sejre til hver af mandskaberne, mens to af kampene er endt uden en vinder.
Med en sejr ude mod OB, kan EfB sikre en stime på tre udesejre i streg for første gang siden 2009.
Joni Kauko har otte sæsonscoringer i Superligaen, men mangler fortsat at påtage sig rollen som assistmager.


Superliga mesterskabsspil – 34. runde: OB – EfB
Kampdato: Fredag den 10. maj 2019 klokken 19.00
Stadion: Nature Energy Park
TV: 
TV3 Sport

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo