Partner

Sydbank fortsætter støtten

Sydbank har været en mangeårig støtte for Esbjerg fB, og det vil også gælde fremadrettet, idet virksomheden har forlænget samarbejdet med en ny platin-aftale. Det er vigtigt at bakke op lokalt, lyder det fra områdedirektør Frank Bondorph.

Esbjerg fB og Sydbank har skabt værdi for hinanden i mange år, og de to parter vil fortsat være på samme hold, når den nye sæson genoptages, idet virksomheden har gentegnet en ny platin-aftale, der blandt andet indeholder mere synlighed på stadion.
For områdedirektør hos Sydbank, Frank Bondorph, er det en selvfølge at støtte lokalt, men understreger også det kommercielle, som samarbejdet giver.
– Sydbank har været partner i rigtig mange år og vi har været med hele vejen, så derfor betyder en nedrykning ikke, at vi trækker os. Vi støtter op om EfB, og det vil vi selvfølgelig fortsætte med, og jeg synes, vi har valgt at forlænge på et fint niveau, siger han og fortsætter:
– EfB er et godt brand, som kommercielt giver os rigtig meget med stor mulighed for at pleje vores privat- og erhvervskunder, samt skabe nære relationer. Samtidig er det vigtigt for os, at vi støtter lokalt og engagerer os ved at vise flaget i regionen. Vi gentegner således både på baggrund af vores følelser for klubben, men også af kommercielle årsager.
Aftalen vækker også glæde fra EfB’s side. Sydbank er en fantastisk partner for os, lyder det fra Erik Skau Madsen, Key Account Manager hos EfB.
– Sydbank har været med ombord i mange år, og vi har været og er stadig utrolig glade for vores samarbejde – de er en fantastisk partner. Derfor var det glædeligt, at de kontaktede os tidligere på sæsonen og fortalte, at de ville gentegne uagtet udfaldet, og at de fortsætter som platin-partner viser os stor opbakning fra deres side, fortæller han.
Sydbank har med sine 2.000 ansatte filialer over hele landet og lokalt i Esbjerg, Varde, Ribe, Bramming, Grindsted og Skjern.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo