Straffesparkskonkurrence og indmarch

I pausen til alle EfB’s hjemmekampe på Blue Water Arena dyster to samarbejdsklubber i U13-årgangen mod hinanden i en straffesparksturnering foran alle tilskuere.

Ligeledes indmarcherer to klubber med EfB til alle kampe på Blue Water Arena.

Aldersrelateret Trænings Koncept

EfB afvikler sammen med samarbejdsklubberne konceptet Aldersrelateret Trænings Koncept for at tilbyde de bedste spillere de bedste rammer for yderligere udvikling.

Træningerne foregår på EfB’s træningsanlæg i Esbjerg, og er for spillere i årgangene U10, U11 og U12.

Målmandsskole

EfB tilbyder hvert år regionens målmandstalenter at deltage i en elitefodboldskole kun for målmænd.

Træningen foregår i grupper med fire målmænd pr. træner for at give den mest optimale indlæring. Hver målmand får desuden udarbejdet et evalueringsskema, som kan bruges i det videre arbejde hjemme i klubben. Der vil blive vist målmandstræning med de ældste grupper på højeste plan.

Trænerinspiration

I EfB er vi taknemmelige for det frugtbare samarbejde på tværs mellem samarbejdsklubberne, og vi bestræber os hele tiden på at gøre det endnu bedre.

Vi har en stor lyst til konstant at løfte talentudviklingen i hele regionen, og derfor stiller vi også vores viden og erfaring til rådighed for trænerne i de enkelte samarbejdsklubber.

Blue Water Arena Cup

Klubsamarbejdet inviterer hvert år hele regionens U5-U9-spillere til tre-mandsstævne på Blue Water Arena.

Det er en god dag, og en stor oplevelse for børnene, hvor forældre, søskende og bedsteforældre skaber stemningen fra tribunen. Der spilles efter Jyske 3-bold-regler. Max. fem spillere pr. hold.

Træn med EfB

I efterårsferien har U7-U12-spillere fra alle region­ens 49 samarbejdsklubber mulighed for at deltage i arrangementet. Programmet byder på aktiviteter med bold, og træningen foregår på hele EfB’s træningsanlæg, hvor børnene træner med førsteholdsspillere og trænerstab.

For at tilgodese alle deltagere tilbyder vi særskilt træning for piger og drenge samt målmandstræning. På den måde håber vi, at kunne tilbyde et veltilrettelagt og spændende arrangement for alle regionens ungdomspillere indenfor Sydvestjysk Fodbold Samarbejde.

Regionens Dag

En årligt hyldes de 49 samarbejdsklubber, der er en del af det Sydvestjyske Fodbold Samarbejde i forbindelse med en hjemmekamp på Blue Water Arena.

Regionens Dag har flot opbakning fra alle klubber, og for børnene er dagen en unik oplevelse, de uden tvivl glæder sig til på forhånd. Vi møder masser af glade børn, og det er en fornøjelse at følge tribunerne blive fyldt af forældre, søskende, bedsteforældre og til sidst spillere og ledere i timen op til kampen.

Klubbesøg

Som medlem af Sydvestjysk Fodbold Samarbejde er der mulighed for at få besøg af EfB’s spillere, hvis samarbejdsklubben ønsker at promovere specielle arrangementer såsom en lokal fodboldskole, en turnering eller et jubilæum.

 

Mødeaktiviteter

Medlemsklubber mødes ofte for at sikre, at klubsamarbejdet er i konstant udvikling. Dette sker både ved repræsentantskabsmøder, hvor alle medlemsklubber mødes og debatterer klubsamarbejdet samt ved regionsmøder, hvor de enkelte klubber mødes for at sikre et nært samarbejde mellem de klubber, som er geografisk tættest beslægtet.

Ydermere mødes et udpeget SFS-udvalg, hvor den daglige drift varetages. EfB er repræsenteret og deltager i samtlige møder.

Fodbold Fed Aften

Hvor hårdt sparker du? Test det og meget mere i samarbejde med dygtige talenttrænere og EfB’s spillere!

Fodbold Fed Aften er en event, hvor der blandt andet vil være mulighed for at træne med dygtige talenttrænere, måle farten på sit skud, øve præcisionsspark og meget mere fodboldsjov.

 

Trænerudvikling

En væsentlig del af klubsamarbejdet er inspiration til den daglige træning for regionens børne- og ungdomstrænere. Træningsmiljø, aldersrelateret træning og den gode børnetræning er blandt andet nogle af temaer trænerne bliver undervist i.

Der bliver løbende udbudt tre forskellige niveauer af Børnetrænerudvikling (BTU) for årgangene U5-U10 rundt om i hele regionen.