Førstehold

Ted van Leeuwen stopper i EfB

Efter oprykningen til Superligaen har sportsdirektør Ted van Leeuwen valgt at søge nye udfordringer

Det er begivenhedsrige dage i EfB, der efter sejren på 3-0 over Silkeborg igen er tilbage i Superligaen. Her bliver det med en ny mand ved roret i den sportslige sektor, da Ted van Leeuwen har opsagt sin stilling
– Vi har modtaget opsigelsen, som vi har taget til efterretning og accepteret, og det betyder, at Ted van Leeuwen stopper i EfB til den 1. juli. Det giver os en måned til overdragelse, hvor vi kan trække på hans viden, og vi vil gerne takke Ted for den store indsats, han har leveret i klubben. Vi kan sige, at det er mission completed, da vi nu er tilbage i Superligaen, og Ted tillige har løftet klubben til et nyt niveau, hvad angår for eksempel træningsfaciliteter, rammer, strukturer og professionalisme.
Assistenttræner Gonzalo Garcia har i samme ombæring valgt at opsige sin stilling og følge Ted Van Leeuwen og han stopper ligeledes i EfB til den 1. juli.
Da situationen er ny for os vil vi nu tage os den nødvendige tid og analysere, hvilken profil og hvilke kompetencer vi skal bruge i jobbet som sportschef og derefter finde den rette person. Det samme gør sig gældende vedr. ny assistenttræner siger adm. direktør i EfB, Brian Bo Knudsen.
For Ted van Leeuwen er det et vemodigt farvel, da tiden i Sydvestjylland har budt på både en spændende opgave samt en god oplevelse på det personlige plan.
– Det har været en fantastisk tid i Esbjerg, og det er den hårdeste beslutning nogensinde i mit fodboldliv. Nogle gange kommer der bare nogle muligheder, som du ikke kan sige nej til. Jeg har haft andre tilbud i min tid her, men dem har jeg afvist, for vi elsker livet og menneskerne her. Vi er lykkedes med vores mission, og huset er genopbygget, så nu handler det om at få møblerne på plads. For mig er det også vigtigt, at jeg lukker min tid her ordentligt i løbet af den næste måned, og det kan godt være, at jeg forlader klubben, men den forlader aldrig mig. Jeg vil altid stå til rådighed, for jeg har fået mange venner her, slutter Ted van Leeuwen, der endnu ikke kan afsløre mere om sin nye arbejdsgiver.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo