Førstehold

Tilbage til basis

EfB møder Skive på udebane i et opgør, hvor John Lammers håber at se Agus Garcia i en rolle.

Der venter en svær udekamp mod Skive, der senest fik uafgjort mod Vejle Boldklub, og da EfB de seneste to gange er gået fra banen uden point, har John Lammers valgt at justere lidt på tingene.
– Jeg har tidligere sagt, at vi ikke kommer til at ændre alt, hvis vi vinder et par kampe, eller hvis vi taber et par kampe, men vi træder lige et skridt tilbage i processen, fordi vi måske har introduceret nogle ting lidt for tidligt for spillerne. Vi skal gøre det lidt nemmere for spillerne, og derfor går vi tilbage til vores basis. Vi vil selvfølgelig altid løbende justere lidt, og nu har vi spillet fire kampe, så derfor kan vi begynde at se nogle ting, hvor vi kan ændre lidt, forklarer John Lammers, der blandt andet håber, at nyindkøbet Agus Garcia kan komme til at spille en rolle.
– Vi har brug for erfaring på et ungt hold, hvor vi for eksempel har stillet med tre mand på 19 eller 20 år. Samtidig har vi også brugt unge spillere på midtbanen og i forsvaret, og nu hvor Nikolaj Hagelskjær også er ude, så håber jeg, at vi i et eller andet omfang kan gøre brug af Agus Garcia. Vi må se, hvor meget han er klar til, men jeg har 16 spillere, der alle er klar til at starte inde, og de har hele tiden muligheden for at overbevise mig til træning og i kampene. Vi træder et skridt tilbage lige nu, men det sker for at forberede det næste skridt, og nu skal vi sørge for at spille ud fra en god organisation. Vi kan vinde mod alle hold i denne række, men vi kan også tabe mod alle, og hvis ikke vi spiller ud fra vores organisation, så bliver det svært mod Skive, der har scoret otte gange i deres første fire kampe.
EfB møder Skive på udebane på Spar Nord Arena torsdag klokken 18.00