Førstehold

Tilskuer-information angående EfB-Hobro

Esbjerg fB spiller på søndag igen om vigtige point i 3F Superligaen, når Hobro IK kommer på besøg på Blue Water Arena. Som til opgøret mod Randers FC, så vil der mod Hobro også maksimalt være 500 mennesker på stadion. EfB vælger at tilgodese samarbejdspartnere, abonnementskortholdere og stemningsskabende fans.

Fredag aften slog Esbjerg fB Randers FC med 4-2 i et opgør på Blue Water Arena, hvor der kun var 500 mennesker i alt på stadion. I tallet er indregnet både spillere, trænere, ledere, TV-produktionsfolk, journalister og andre med arbejdsfunktioner.
Til den næste hjemmekamp er forudsætningerne de samme, og EfB har endnu engang valgt at prioritere samarbejdspartnere og abonnementskortholdere. Samtidig vil de stemningsskabende fans blive tilgodeset i en vis udstrækning.
Brian Knudsen, adm. direktør i EfB, om baggrunden for fordelingen:
– Vi så gerne, at flere end 500 mennesker kan være på Blue Water Arena til vores vigtige kamp mod Hobro på søndag, men som det ser ud nu, så må vi nøjes, hvilket endnu engang tvinger os ud i en trist situation, hvor vi skal vælge. Mod Randers sørgede de fremmødte tilskuere for en god stemning alt taget betragtning, og det søger vi igen, så vi vælger også aktivt at invitere en del af vores stemningsskabende fans til fodbold for at give spillerne maksimal opbakning, siger han.
For abonnementskortholdere gælder, at der bliver tale om lodtrækning.
Alle parter vil få særskilt information tilsendt hurtigst muligt.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo