Førstehold

Tobias Stagaard forlænger to år med EfB

22-årige Tobias Stagaard har netop sat sin signatur på en ny aftale med Esbjerg fB, og midterforsvareren har dermed fodboldfremtiden på plads frem til sommeren 2026.

Esbjerg fB råder også over Tobias Stagaard i de kommende sæsoner, idet parterne er blevet enige om at forlænge aftalen, der stod til udløb denne sommer, med to år.

Forsvarsspilleren startede sin fodboldkarriere i samarbejdsklubben Varde IF, inden han kom til EfB i 2015.

Cheftræner Lars ”Lungi” Sørensen glæder sig over, at kontraktforlængelsen er faldet på plads:

– Da vi hentede Tobias Stagaard tilbage til EfB for et års tid siden, var det fordi, vi vidste, hvad vi fik, og de kompetencer kan vi altid bruge. Tobias er en god fodboldspiller med den rigtige mentalitet på både trænings- og kampbanen, så vi er naturligvis glade for at have papir på yderligere to sæsoner. Vi forventer os endnu mere af Tobias i fremtiden, og han er villig til at arbejde hårdt for at opnå en større rolle på holdet.

For hovedpersonen var det ikke svært at takke ja til fortsat at være en del af projektet, som han kalder spændende.

– Jeg har ikke været i tvivl om, at jeg skulle blive i EfB. Jeg er glad for klubben, fordi jeg arbejder sammen med gode holdkammerater og trænere, som er med til at skærpe mig hver dag. Desuden synes jeg, at den retning vi er på vej ud af, er meget interessant, og det vil jeg gerne være en del af. Fremtiden er spændende, og forhåbentligt kan vi allerede lørdag fejre en oprykning sammen med vores fans, siger Tobias Stagaard.

Stagaard har spillet 17 kampe og scoret to mål for EfB.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo