Førstehold

Topholdet AGF besøger U17

Efter seneste kamp mod FC København som endte med et stort nederlag til EfB U17, skal holdet på lørdag genfinde spillet igen, hvor AGF tager turen til Vestjylland. 

Esbjerg fB U17 har haft to uger til at få rettet op på spillet siden afklapsningen i København, hvor cheftræner Jerry Lucena, selvfølgelig ikke var tilfreds med holdets indsats.
Dog venter endnu en svær opgave for U17 når, ligaens førende hold, AGF kommer på besøg. Gæsterne har kun tabt én kamp ud af syv mulige, da Brøndby IF besejrede dem 0-1. Et stærkt defensivt hold, som i snit kun har lukket ét mål ind pr. kamp. Offensiven har heller ikke fejlet for AGF, hvilket sytten scorede mål i syv kampe understreger.
EfB U17 befinder sig i øjeblikket i modsatte ende af tabellen, hvor holdet er placeret på en 11. plads. Seneste sejr for vestjyderne var storsejren, ude mod HB Køge.
– Handler ikke så meget om resultatet, men mere om hvordan vi kommer til at se ud som hold. Vi skal rejse os igen efter to mindre gode kampe. Vi har arbejdet meget med det mentale, samt den defensive struktur. Jeg håber at se et andet U17-hold gå på banen, jeg forventer mere aggressivitet. Det er også glædeligt for os, at vi får Jeppe Paulsen tilbage, slutter cheftræner Jerry Lucena.
Kampen spilles lørdag klokken 14.15 på Esbjerg Kunstgræsbane.

 Truppen:
1. Alexander Kostow
2. Patrick Tjørnelund
3. Frederik Hummelsgaard
4. Tobias Stagaard
5. Mikkel Aaen
7. Mads Zaar
9. Rasmus Rejnhold
10. Jeppe Paulsen
11. Mads Borchers
12. Arthur Løvgren
15. Christoffer Stryhn
18. Christian Tippings
19. Magnus Sandfeld
20. Denis Catovic

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo