Førstehold

Truppen: Jammerbugt FC – EfB

John Lammers har truppen klar til pokalkampen mod Jammerbugt FC, som ifølge cheftræneren er et godt mandskab med store kvaliteter.

Esbjerg fB avancerede til 3. runde i Sydbank Pokalen for tre uger siden, og onsdag skal John Lammers’ mandskab forsøge at kapre en plads blandt de sidste 16 hold mod Jammerbugt FC på Sparekassen Vendsyssel Arena. Holdet fra 2. division ligger helt i top, og er fortsat ubesejret, og det er EfB’s cheftræner opmærksom på.
– Vi møder et stærkt mandskab, som deres placering i 2. divisionen også viser. Vi skal være opmærksomme, for de har to rigtig stærke angribere, som kan afgøre kampe samt en solid defensiv med en enorm fysik. Vi har AGF på søndag, og vi vil derfor rotere og give spilletid til nogle af dem, som ikke spiller så ofte. Jeg stoler på min trup, og nogle får nu chancen for at bevise dem selv og yde en god indsats. Forhåbentligt står vi med en sejr efter opgøret, og dermed et skridt længere i pokalturneringen, siger John Lammers.
Esbjerg-trænerteamet har udtaget følgende spillere, som inkluderer Rafael van der Vaart, mens Emmanuel Oti Essigba må sidde ude lidt endnu.
Truppen:
1. Jonas Jensen
30. Mads Kikkenborg
3. Simon Bækgård
4. Agus Garcia
6. Lasha Parunashvili
8. Rodolph Austin
9. Adrian Petre
10. Rafael van der Vaart
11. Adnane Tighadouini
14. Jesper Lauridsen
18. William Møller
21. Mark Brink
22. Brent McGrath
26. Mathias Kristensen
29. Noah Nurmi
32. Nikolaj Hagelskjær
38. Jacob Lungi Sørensen
50. Mads Larsen
Skadede spillere:
17. Emmanuel Oti Essigba (1-2 uger)
24. Kristian Riis (3-5 dage)
40. Daniel Anyembe (Længde endnu uvis)
42. Klaus Moesgaard (3-5 dage)


Sydbank Pokalen – 3. runde: Jammerbugt FC – EfB
Kampdato: Onsdag den 26. september klokken 16.30
Stadion: Sparekassen Vendsyssel Arena
Kampen vises ikke i TV, mens det heller ikke er muligt at live-streame grundet manglende rettigheder. Følg opgøret på EfB’s Twitter.
 

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo