U15 tabte målfest mod FCN

Esbjerg fB’s U15-mandskab var onsdag aften involveret i en målfest på udebane mod FC Nordsjælland, men trods føringer måtte holdet se sig slået med 3-4.

Det blev ikke til point onsdag aften for Esbjerg fB’s hold i U15 Ligaen, da det i Farum blev til et 3-4-nederlag til FC Nordsjælland i en underholdende og fremadrettet kamp. EfB var foran med både 1-0 og 3-2 undervejs, men et par skader i løbet af opgøret drænede holdet for energi.

Jonas Nim Bakkensen fortalte efter kampen:

– Det var en rigtig fed kamp med to gode hold, der ville angribe og forsvare fremadrettet. Især i første halvleg så vi rigtig stærke ud med aggressivt forsvarsspil og mod til at udfordre fremme på banen. Undervejs fik vi så to skader, og manglede dermed indskiftningsmulighederne fra bænken til at fastholde intensiteten, men pilen peger den rette vej. Sejren til FCN var fortjent, men vi havde stor ære af kampen, og vi bygger på.

FC Nordsjælland – Esbjerg fB 4-3 (2-3)

12′ 0-1 Adin Cehobasic
18′ 1-1 Jonathan Krath
25′ 2-1 Akwasi Owusu
31′ 2-2 Damian van der Vaart
32′ 2-3 Mads Svane
65′ 3-3 Anna Hardan
75′ 4-3 Balder Magui

22 Frederik Møller

34′ Gustav Langelund (Frederik Møller)
45′ Mads Pedersen (Oscar Bech)
55′ Nicklas Heiselberg (Adin Cehobasic)
69′ Adin Cehobasic (Noah Kass)