Klub

U16-holdet blev jysk mester

Efter overstået kvartfinale imod KLG og semifinale imod VSK Århus så stod vi nu i finalen på Horsens Kunstgræsbane i skyggen af Casa Arena. Finalen stod imod FC Djursland

De første 10 min. pressede FC Djursland godt på og kom til nogle store chancer.

I den anden ende havde vi heldigvis også store chancer og ca 15 min inde i kampen får vi frispark uden for feltet som Jacob Jørgensen anføreren tager sig af, han rammer bolden perfekt og hårdt, bolden har retning med trekanten i den helt rigtige højde, men Djursland keeperen springer i et vildt hop og får lappen på til redning.

Efterfølgende har vi en hel del skud på mål som reddes gang på gang af deres keeper men i 38 minut må han give fortabt da et velplaceret skud af Mikkel Uldahl går i nettet til 1-0 til EfB. Der fløjtes til halvleg. Vi sidder på det meste af spillet og bygger hele tiden på vores kombinationer. Det resulterer i et super kombineret opspil til 2-0 EfB ved Jacob Jørgensen i 49 minut. Kort efter leveres endnu et mål i et godt opsspil denne gang af Emil Folke Guanio til 3-0 i 55 minut, Emil var skiftet ind i halvlegen. Resten af kampen afviser vi alt som de kommer med offensivt og får også store chancer selv i den anden ende i omstillinger. Slut resultatet ender 3-0 til EfB.

Alle 14 spillere leverede et højt niveau, og havde nok en af deres bedste dage i deres tid i klubben. Der blev sunget og fejret i bussen hele vejen hjem til Esbjerg igen.