Klub

U16-holdet blev jysk mester

Efter overstået kvartfinale imod KLG og semifinale imod VSK Århus så stod vi nu i finalen på Horsens Kunstgræsbane i skyggen af Casa Arena. Finalen stod imod FC Djursland

De første 10 min. pressede FC Djursland godt på og kom til nogle store chancer.

I den anden ende havde vi heldigvis også store chancer og ca 15 min inde i kampen får vi frispark uden for feltet som Jacob Jørgensen anføreren tager sig af, han rammer bolden perfekt og hårdt, bolden har retning med trekanten i den helt rigtige højde, men Djursland keeperen springer i et vildt hop og får lappen på til redning.

Efterfølgende har vi en hel del skud på mål som reddes gang på gang af deres keeper men i 38 minut må han give fortabt da et velplaceret skud af Mikkel Uldahl går i nettet til 1-0 til EfB. Der fløjtes til halvleg. Vi sidder på det meste af spillet og bygger hele tiden på vores kombinationer. Det resulterer i et super kombineret opspil til 2-0 EfB ved Jacob Jørgensen i 49 minut. Kort efter leveres endnu et mål i et godt opsspil denne gang af Emil Folke Guanio til 3-0 i 55 minut, Emil var skiftet ind i halvlegen. Resten af kampen afviser vi alt som de kommer med offensivt og får også store chancer selv i den anden ende i omstillinger. Slut resultatet ender 3-0 til EfB.

Alle 14 spillere leverede et højt niveau, og havde nok en af deres bedste dage i deres tid i klubben. Der blev sunget og fejret i bussen hele vejen hjem til Esbjerg igen.

Trænere:

Heins Christensen

Lasse Schmidt

Spillere:

Nicky Rahr

Jens Gorzelak

Kian Armstrong

Frederik Würtz

Jeppe Groesen

Benjamin Juhl

Marco Franck Andersen Christensen

Emil Folke Guanio

Louis Nielsen

Magnus Brix

Mikkel Uldahl

Jacob Jørgensen

Mathias Berthelsen

Solomon Ram

 

Øvrige spillere som har deltaget i turneringen:

Zachariya Hodan

Magnus Ørtenblad

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo