U17 hentede ikke point mod AGF

Jerry Lucenas U17-drenge var ustabile og manglede den rette indstilling i perioder af lørdagens opgør på Fredensvang mod AGF, da de hvidklædte sejrede 5-1.

Esbjergs U17-mandskab var forbi Fredensvang i Aarhus lørdag eftermiddag, da EfB’erne gæstede AGF i U17 Ligaen til de blå-hvides tredje kamp efter vinterpausen.
Kampen startede ikke ud som håbet for esbjergenserne, der ikke havde den rette indstilling og energi bragt til spillet. Det resulterede i et AGF-hold, der kunne bringe sig hurtigt foran 1-0 efter elleve minutter.
Værterne fra AGF forøgede også føringen efter en halv times spil, da Jonas Yderholm satte bolden ind bag Nicolai Vistisen i Esbjerg-buret, og så stod det 2-0. Kampens andet mål blev også det sidste i første halvleg.
Pausen brugte U17-cheftræner, Jerry Lucena, på at snakke med Esbjerg-spillerne om første halvleg, der ikke var tilfredsstillende, og de var alle enige om, at der skulle ske drastiske ændringer i den resterende halvdel af opgøret.
Det blev også tilfældet, for anden halvleg var bedre for de blå-hvide EfB’ere. Gæsterne fra Esbjerg var tilstede i duellerne og fik over flere omgange presset hjemmeholdet tilbage på egen banehalvdel – og det gav også en hurtig scoring for EfB.
EfB’s nummer 17, Kristian Iversen, satte nemlig bolden i kassen og sikrede reduceringen på et tidspunkt, der vel ikke kunne have været bedre. Udeholdet spillede sig op og var med i opgøret igen.
Det kunne også være blevet til en udligning på banen på Fredensvang, men i stedet bragte hjemmeholdet sig foran 3-1 med ti minutter igen. Kynisk af AGF, der omsatte deres første reelle chance efter pausen til en scoring. Mod kampens ende blev det både 4-1 og 5-1 inden fløjten lød for sidste gang, efter to unødvendige scoringer, hvor EfB ikke var på plads i defensiven.
Esbjerg fB U17 hentede ingen point i U17 Ligaen, da AGF sejrede  5-1 på egen bane, og det var en skuffet Jerry Lucena efter opgøret.
– Vi må sande, at det igen var en ustabil og svingende præstation fra holdet, hvor vi lige skal finde os selv i pausen. Vi får dog samlet os og spiller os op efter pausen, og er godt med i store perioder i anden halvleg. De scorer desværre til 3-1 og jeg tror, det er deres første chance i anden halvleg, så det er en lidt ærgerlig måde, det sker på, og så er det bare to unødvendige mål, vi lukker ind helt til sidst.

Resultat
AGF U17 – EfB U17 5-1 (2-0)
Målscorere
11′ 1-0 Oscar Sørensen
31′ 2-0 Jonas Yderholm
48′ 2-1 Kristian Iversen
81′ 3-1 Lukas Therkildsen
89′ 4-1 Oliver Lund
90′ 5-1 Jonas Yderholm
Indskiftninger
68′ Noah Leveaux (Frederik Ehrhorn)
76′ René Holst (Zean Peetz Dalügge)