U17-mandskab led nederlag mod FCN

Jerry Lucenas U17-mandskab måtte tage fra FC Nordsjælland uden point i efterårets sidste kamp. FC Nordsjælland viste kynisme og sejrede 4-0 på kunstgræsset på Right To Dream Park.

Det var gæsterne, der startede bedst ud i U17 Liga-kampen på kunstgræsset i Nordsjælland lørdag eftermiddag. Jerry Lucenas U17-knægte havde fint styr på kampen det første kvarter, men det var dog hjemmeholdet, som først fik dirigeret kuglen i nettet. Andreas Bredahl omsatte nemlig FC Nordsjællands første chance til en scoring til 1-0.
Det var to mandskaber, som spillede lige op med hinanden, men kendetegnet var, at skarpheden manglede hos Esbjerg-mandskabet, mens det ikke var tilfældet hos de rød-klædte. Kort inden pausen så forøgede værterne føringen til 2-0, da Marcelo Randolf fik sit navn på måltavlen, og dermed så betingelserne svære ud til anden halvleg.
Det skulle blive værre for de blå-hvide fra Esbjerg kort efter pausen, for her faldt matchens 3. scoring nemlig. Andreas Bredahl, der også stod for kampens første mål, fik igen nettet til at blafre bag Esbjerg-keeper, Nicolai Vistisen. 3-0 til FC Nordsjælland, men kampbilledet fra første halvleg var fortsat det samme trods 3-0-føringen.
EfB’erne kom ikke på måltavlen i opgøret, men i stedet lukkede og slukkede FC Nordsjælland opgøret med kampens sidste scoring små ti minutter før tid. Noah Crone cementerede sejren til sjællænderne, som dermed kunne tage alle tre point.
– Selvom vi taber 4-0, så synes jeg egentlig, at vi har mange positive ting, vi kan tage med. Vi vidste, det ville blive svært, men jeg synes ikke, at de får så meget ud af det, som de måske ville. De viste kynisme og den manglede vi, så vi er selvfølgelig lidt ærgerlig over resultatet. Det er også en lidt trist måde, at slutte året på, men i det store billede, så har efteråret været godkendt. Mange spillere har udviklet sig og jeg ser en god fremgang i truppen, fortæller Jerry Lucena.

Resultat
FCN U17 – EfB U17 4-0 (2-0)
Målscorere
16′ 1-0 Andreas Pedersen Bredahl
43′ 2-0 Marcelo Randolf
48′ 3-0 Andreas Pedersen Bredahl
82′ 4-0 Noah Crone Bak
Indskiftninger
55′ Kristian Iversen (Marcus Kristensen)
65′ Anders Akselsen (Aske Thorsen)
65′ Rasmus Madsen (Andreas Troelsen)