Førstehold

U17 møder FC Nordsjælland

Lørdag eftermiddag spiller U17 årets sidste kamp. Selvom den ubesejrede stime sluttede i seneste runde, håber Jerry Lucena på at slutte året godt af på udebane mod FC Nordsjælland. 

I mod slutningen af sæsonen har U17 vist gode takter og derved skabt flere flotte resultater, blandt andet sejren mod Brøndby IF. Holdet ligger i øjeblikket på en 9. plads med 15 point og kan, med de rette resultater, overvintre positioneret som ligaens nummer 7.
Lørdagens modstander er placeret på en 5. plads og har bestemt muligheden for at blande sig i toppen. Fire kampe uden nederlag og samtidig uden at lukke et eneste mål ind. Generelt har FCN stået godt defensivt, hvilket deres målscore understreger der lyder på 19-12. En svær opgave venter for EfB’s U17-talenter.
– Det bliver en svær kamp på udebane mod FCN, der spiller på kunststof hvilket de er gode til. De spiller lidt som førsteholdet – deres koncept går generelt igen på deres ungdomshold. Vi håber på at vi kan få sluttet ordentligt af og få vist en god præstation, så må vi se hvad det kan føre til resultatmæssigt, slutter U17-cheftræner, Jerry Lucena.
Sidste kamp inden vinterpausen spilles lørdag klokken 15.15 på Farum Park.

Truppen
1. Alexander Kostow
2. Patrick Tjørnelund
3. Frederik Hummelgaard
4. Tobias Stagaard
5. Mikkel Aaen
6. Anders Akselsen
7. Mads Zaar
11. Mads Borchers
14. René Holst
15. Christoffer Stryhn
18. Christian Tippins
19. Magnus Sandfeld
21. Andreas Lausen
22. Denis Catovic

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo