Førstehold

U17 optakt: EfB – AGF

Jerry Lucenas unge knægte byder velkommen til de forsvarende danske mestre fra AGF lørdag eftermiddag, når U17 spiller sæsonens første hjemmekamp.

EfB U17 måtte lide et nederlag i en vild ni-måls kamp mod Silkeborg IF, og på lørdag går jagten ind efter sæsonens første point mod AGF hjemme på Gl. Vardevej. AGF åbnede deres sæson med et 2-0-nederlag hjemme mod Vejle.
Aarhusianerne er forsvarende danske mestre, så der venter et svært opgør for Esbjerg fB, selvom flere spillere fra mesterskabssæsonen er rykket videre til U19. De to mandskaber krydsede klinger to gange i 17/18 sæsonen, hvor AGF løb med en sejr i Esbjerg, mens det omvendte opgør endte 2-2.
U17-cheftræner har set mange gode ting på træningsbanen denne uge, hvor mange byder sig til, så han håber på trække det længste strå i lørdagens opgør.
– Jeg forventer ikke et så stærkt fysisk hold, som det har været i sidste sæson. Det er altid nogle tætte opgør mod AGF, som lidt har deres eget liv og vi skal følge op på de gode ting, som der er blevet vist på træningsbanen i løbet af ugen. Der var mange positive ting at tage med fra Silkeborg-kampen, men vi skal selvfølgelig få lukket af defensivt, for vi skal nok få skabt chancerne i modsatte ende. Hvis vi kan klare det, tror jeg også, vi løber med sejren i sidste ende, siger Jerry Lucena.


Kampdato: Lørdag den 25. august klokken 15.15  
Spillested:
Atletikstadion
Truppen: 
1. Nicolaj Vistisen
16. Jesper Sørensen
30. Magnus Victor
2. Patrick Tjørnelund
3. Aske Thorsen
4. Tobias Stagaard
5. Anders Akselsen
6. Andreas Troelsen
8. Andreas Lausen
9. Marcus Kristensen
10. Marcus Hansen
11. Mads Borchers
12. Malthe Kilmark
13. Mathias Dahl
14. René Holst
15. Christian Hassing
17. Kristian Iversen
18. Zean Dalügge
19. Magnus Sandfeld
20. Noah Leveaux
21. Frederik Futte
22. Denis Catovic
23. Rasmus Larsen
24. Imran Mehanovic
25. Oskar Due
26. Jonas Dahl
27. Nicklas Fries
28. Joachim Bertelsen
29. Malthe Nielsen