U17-sejr i forårspremiere

EfB’s U17-mandskab hentede alle tre point i forårspremieren mod Randers Freja FC, da vestjyderne sejrede 3-2 på udebane. Catovic, Troelsen og Madsen på tavlen.

Det var en utrolig livlig start i forårspremieren for Jerry Lucenas U17-mandskab, der gæstede Randers Freja FC lørdag eftermiddag. Der skulle nemlig ikke gå mere end to minutter før Denis Catovic fandt vej til netmaskerne og bragte Esbjerg fB foran med 1-0.
Føringen til vestjyderne stod dog ikke længe på måltavlen, for allerede to minutter senere udlignede værterne fra Randers Freja FC altså til 1-1. Det skete efter Sebastian Rasmussen kunne notere sig for kampens anden scoring blot efter fire minutter.
Trods en hektisk start med to hurtige mål, så var der ikke flere scoringer i kampens første halvdel, hvor hjemmeholdet ellers havde chancen til at komme foran på et straffespark kort før pausen. EfB-keeper Nicolai Vistisen var EfB’ernes bedste i første halvleg, hvilket han også viste ved at redde straffesparksforsøget.
Jerry Lucena var ikke tilfreds med indstillingen og løbevilligheden i første halvleg, hvor hjemmeholdet var det stærkeste hold på banen. U17-cheftrænerne krævede derfor et bedre udtryk forud for de sidste 45 minutter, og det skulle Lucena også få at se.
Anden halvleg startede igen bedst ud for gæsterne fra Esbjerg rent scoringsmæssigt, men også spilmæssigt stod det nemlig bedre til for de vestjyske knægte. Efter små ti minutter kunne EfB bringe sig foran for anden gang i kampen, da Midtbanespilleren, Andreas Troelsen, var på pletten og gjorde det til 2-1 til de blåhvide.
Hjemmeholdet ville dog op og gøre balance i regnskabet igen – dog skulle de bruge lidt mere tid, end det var tilfældet i første halvleg. Efter 70 minutter steg Randers-spilleren, Laurs Skjellerup, højest blandt venner og fjender og headede bolden i kassen til 2-2.
Herefter lignede det længe, at de to mandskaber måtte dele i porten, men indskiftede Rasmus Madsen ville det heldigvis anderledes og satte et flot punktum efter en godkendt præstation i anden halvleg. Den unge EfB’er scorede kampens femte og sidste mål kort før tid, som sikrede Esbjerg fB U17 alle tre point i forårspremieren mod Randers Freja FC.
– Hvis vi kigger på det overordnet set, synes jeg det er fortjent, at vi tog alle tre point i en intens fodboldkamp. Randers har et stærkt fysisk mandskab, som søger de lange bolde og dødbolde, og vi var også lidt på hælene i første halvleg, hvilket jeg var utilfreds med. Vi fik os en god snak i pausen og viste herefter en bedre attitude, som gjorde, at vi var det bedste hold i anden halvleg, fortalte U17-cheftræner Jerry Lucena efter sejren i Randers.

Resultat
Randers Freja FC U17 – Esbjerg fB U17 2-3 (1-1)
Målscorere
2′ 0-1 Cenis Catovic
4′ 1-1 Sebastian Beraque Rasmussen
53′ 1-2 Andreas Troelsen
70′ 2-2 Laurs Skjellerup
87′ 2-3 Rasmus Madsen
Indskiftninger
46′ Rasmus Madsen (Marcus Kristensen)
67′ Magnus Sandfeld (René Holst)
76′ Kristian Iversen (Andreas Troelsen)