Førstehold

U17 storsejrede i Køge

Lucenas unge drenge var lørdag i spil mod HB Køge, hvor et velspillende EfB mandskab klaskede modstanderne 0-6 – Rejnhold med hattrick.

EfB startede kampen rigtig godt ud og fik lagt et godt pres på HB Køge – især højre siden gav Køges venstre back problemer, hvor Zaar og Tjørnelund stormede frem. Det gav pote allerede i det 3. minut da Rejnhold var på pletten og scorede til 0-1.
20 minutter senere kom Esbjerg foran 0-2 i det 24. minut. U17-drengene dominerede 1. halvleg, men selvom Lucena havde fokus på Køges gode omstillingsspil, kom modstanderne frem til unødvendige farlige chancer – dog holdte EfB dem fra fadet og kunne gå fortjent til pause med en føring, som efter Lucena kunne have været større end 0-2.
– Vores defensiv skulle rettes til i halvlegen, for jeg synes vi gav nogle store chancer væk blandt andet et skud på stolpen, siger cheftræner for U17 Jerry Lucena.
Lucenas rettelser kunne ses i anden halvleg, hvor de ikke fik deres omstillingsspil til at fungere og dermed kom Køge ikke frem til store chancer i anden halvleg. I stedet kunne cheftræneren se sine drenge bringe sig foran 0-3 på mål af Jonas Mortensen i det 50. minut og tre minutter senere var Rejnhold igen på pletten og med en 4-måls føring var kampen reelt afgjort.
U17 holdet holdt dog ikke igen og bragte sig yderligere foran 0-5 og 0-6 på mål af Marcus Hansen og Rasmus Rejnhold, som dermed sikrede sig sit hattrick.
0-6 blev kampens resultat, hvilket Lucena selvfølgelig var yderst tilfreds med.
– Jeg er selvfølgelig glad for sæsonens første sejr og vi spillede en rigtig god kamp. Resultatet kunne faktisk have været tocifret, for vi brænder faktisk rigtig mange store chancer, siger Lucena og fortsætter
– Det var en rigtig god holdpræstation, hvor flere gjorde det godt. Rejnhold scorer tre mål og det er vigtigt vi får ham i gang. Men vi er selvfølgelig klar over at næste kamp er en helt anden modstander, slutter cheftræneren.
Næste kamp for U17 er lørdag den 16. september ude mod Lyngby.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo