Akademi

U19: EfB – Randers Freja 2-4

Efter en god periode med mange flotte præstationer kom U19-holdet lørdag eftermiddag igen ned på jorden med et 4-2 nederlag til Randers Freja.

Randers kom til chancer efter behag og EfB-spillerne virkede trætte efter en hård kamp onsdag aften mod FC Nordsjælland.
– Det virkede som om, vi ikke kom ud til kampen i første halvleg. Den mentale tilstedeværelse eksisterede ikke, og vi kom slet ikke i gang med vores egen kamp. Vi overlod bogstaveligtalt hele kampen til Randers, siger U19-træner, Lars Vind.
Hele tre gange kom udeholdet på tavlen før pausen, og der var ikke meget som lykkedes i første halvleg for de blå og hvide.
– Vores første halvleg var ikke acceptabel, hvilket jeg også fortalte spillerne i pausen. Og der må man give spillerne ros for at ændre kampen i en retning af noget, der lignede en indsats, vi kunne være bekendt. Vi begyndte at gå til den, vi kom ind på kroppen af dem, og vi ændrede fuldstændig mentalitet, siger Lars Vind.
Anden halvleg blev alligevel spændende, da først Martin Egelund og senere Jeppe Paulsen i løbet af et par minutter var med til at sende holdet på 2-3, og dermed var spændingen tilbage i kampen.
– Jeg er glad for at spillerne trods alt viste god moral ved at komme ud med et noget andet udtryk i anden halvleg, hvor de to indskiftede U17-spillere Frederik Hummelgård og Jeppe Paulsen var med til at sætte skub i tingene, siger Lars Vind.
I kampens slutning gjorde udeholdets Kasper Høgh det med sin fjerde scoring på dagen det dog til slutresultat 4-2 for Randers, og selvom de sidste 45 minutter var markant bedre, fik EfB dermed ikke point med fra kampen.
Resultat: EfB – Randers Freja 2-4 (0-3)
Målscorer:
1’ 0-1 Kasper Høgh
14’ 0-2 Kasper Høgh
25’ 0-3 Kasper Høgh
61’ 1-3 Martin Egelund (Straffe)
63’ 2-3 Jeppe Paulsen
91’ 2-4 Kasper Høgh
Startopstilling:
16. Mads Kikkenborg
6. David Easter
4. Thor Kristiansen
21. Oliver Nielsen
19. Emil Ankersen
15. Mikkel Nielsen
18. Mirza Husic
9. Patrick Egelund
10. Martin Egelund
11. Mathias Holm
22. Rasmus Rejnhold
Reserver:
Frederik Hummelgaard
CC Tippens
Jeppe Paulsen

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo