Førstehold

U19-kampen mod AaB genoptages

Lars Vind’s U19-talenter skal tirsdag til Aalborg, hvor deres første kamp i sæsonen nu skal genoptages, da den som bekendt blev afbrudt grundet lynnedslag. 

De forsvarende mestre fra U19 Ligaen startede sæsonen ud i midten af august, hvor en udebanetur til Aalborg ventede. Kampen blev dog afbrudt grundet lynnedslag efter toogtyve minutters spil, hvor EfB ellers havde bragt sig foran, på mål af Oliver Olsen.
Kampen skal nu genoptages tirsdag. De to mandskaber spiller derfor videre fra det minut dommeren blæste kampen af og vedvarer derfor føringen. På grund af landsholdspausen, har der været luft i programmet og det har været muligt at fastsætte en dato. Det på trods af, at EfB’s U19-hold igen kan se frem til en engelsk uge med tre kampe på otte dage.
EfB møder et AaB-hold der ikke har været i kamp siden 3-2 sejren over AGF 23. september, som gav dem deres anden sejr i sæsonen. Det giver en nuværende 8. plads i ligaen med fem spillede kampe.
Esbjerg fB U19 befinder sig på ligaens 10. plads, men kan med en sejr rykke helt op på en delt 5. plads. Det på trods af kun fire spillede kampe, hvor de fleste hold enten har spillet fem, seks eller syv kampe.
– Under normale omstændigheder vil vi være tilfreds med at få point i Aalborg, i forhold til det er vi jo selvfølgelig godt stillet. Det må dog under ingen omstændigheder blive en sovepude for os. Vi vil komme ud til kampen med det udgangspunkt, i forhold til pres og spil, at det står 0-0, men har selvfølgelig i baghovedet at vi er foran. Vi vil kæmpe hårdt for at komme til at spille vores spil, både i forhold til presset rent defensivt og især på bolden, fortæller Lars Vind.
Den engelske uge for U19 består af morgendagens kamp mod AaB, lørdag hjemme mod AGF og sidst det vigtige returopgør den 18. oktober hjemme mod KäPa i UEFA Youth League. Til kampen mod KäPa er der gratis adgang for alle – kampen spilles klokken 14.00 på Blue Water Arena.
Kampen i morgen spilles på AaB’s anlæg klokken 14.00, hvor EfB må undvære skadede Jonas Mortensen og Rasmus Rejnhold.

Truppen:
1. William Burgaard
16. Mads Kikkenborg
3. Simon Bækgaard
4. Thor Kristiansen
5. Jeppe Schultz
6. David Easter
7. Mads Larsen
8. Søren Ilsøe
9. Patrick Egelund
10. Martin Egelund
11. Mathias Holm
12. Deniz Korkmaz
14. Oliver Olsen
19. Emil Ankersen
20. Jacob Lønne
21. Oliver Nielsen

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo