U19-nederlag i sæsonafslutningen

Esbjerg fB U19 spillede sæsonens sidste kamp i Odense lørdag eftermiddag, hvor det blev til et nederlag mod værterne. OB var bedst hjemme på eget græs og tog fortjent alle tre point.

EfB startede faktisk ud med to store chancer til Zean Dalügge, der kunne have bragt gæsterne foran, men han manglede skarpheden foran mål. Efter et kvarters tid stod det i stedet 1-0 til mandskabet fra Fyn, da et indlæg blev sendt i boksen, hvor Anders Klynge satte foden på og sparkede bolden i mål med hjælp fra overliggeren.
Esbjerg fB manglede profiler som Mads Kikkenborg, Simon Bækgård, Mads Larsen m.fl., hvorfor det var et særdeles ungt mandskab, som René Christiansen havde at råde over.
OB’s scoring blev den eneste i kampens første halvdel, hvor der ellers ikke var de store chancer at berette om.
Efter pausen havde EfB egentlig gang i nogle gode minutter og åbnede anden halvleg fint, men igen var det OB, der var kyniske i offensiven. OB spillede sig nemlig helt fri med EfB Keeper Nicolai Vistisen, rundede den vestjyske målmand og sparkede bolden i mål til 2-0.
Nicolai Vistisen havde et par redninger, som holdt EfB inde i kampen, men de gæstende vestjyder havde svært ved at skabe chancer i modsatte ende.
Med tyve minutter igen måtte EfB dog se sig passeret for tredje gang i opgøret, da Rasmus Nissen scorede direkte på et frispark fra kanten af feltet. Få minutter senere blev det også til kampens slutresultat 4-0 på endnu et mål fra Rasmus Nissen.
EfB U19 slutter altså på ligaens fjerdeplads, dog kan Brøndby IF, der spiller deres sidste kamp mod FCK onsdag, overhale Esbjerg-mandskabet.
– Vi er selvfølgelig ærgerlig over, at slutte på sådan en måde. Vi kom ikke med det udtryk vi ønskede og det blev svært for os efter de scorede til 2-0. Lige nu vil vi helst bare spille endnu en kamp, men sådan er det ikke. Hvis vi kigger overordnet set over hele sæsonen, så kan vi dog være tilfredse langt hen af vejen og kan tage mange ting med os til den nye sæson, som vi kigger frem mod allerede nu, fortæller U19-cheftræner, René Christiansen.

Resultat
Odense Boldklub U19 – Esbjerg fB U19 4-0 (1-0)
Målscorere
16′ 1-0 Anders Ferslev Klynge
55′ 2-0 Nicolai Skøtt
71′ 3-0 Rasmus Reihdar Nissen
76′ 4-0 Rasmus Reihdar Nissen
Indskiftninger
58′ Deniz Korkmaz (Tobias Kirstrup Stagaard)
58′ Rasmus Rejnhold (Jeppe Block Paulsen)
58′ David Easter (Mirza Husic)