Førstehold

U19 optakt: Brøndby IF – EfB

Lars Vind og U19-mandskabet afslutter lørdag eftermiddag sæsonen på udebane, når der krydses klinger med medalje-kandidaterne fra Brøndby IF.

EfB U19 spiller deres sidste kamp i denne sæson, når turen går til Brøndby, hvor et svært opgør venter. EfB’erne har haft det svært i de seneste kampe, og U19-cheftræneren er da heller ikke tilfreds med den nuværende placering i U19 Ligaen. Eventyret i UEFA Youth League samt triumfen til det Skandinaviske Mesterskab har dog spillet en rolle hertil.
– Overordnet set er vi ikke tilfredse med den placering vi ligger på i ligaen, men vi er også bevidste om, at der har været kæmpe udfordringer i efteråret, som har taget en del fokus. Youth League og det Skandinaviske Mesterskab har været gode oplevelser vi ikke ville være foruden, men det har bestemt tæret på kræfterne i forhold til ligaen, siger U19-cheftræner, Lars Vind.
Brøndby IF kan stadig nå sølvmedaljer og de vil derfor komme med alt de har. Dog er værterne ikke i den bedste stime med kun en sejr i de seneste fire opgør, og Lars Vind håber da også på, at kunne stikke en kæp i hjulet på Brøndbys medaljedrømme.
– Vi håber på, at vi i morgen kan drille Brøndby, som jo stadig er med i medaljekampen. Der vil vi gerne stikke en kæp i hjulet, men mest af alt vil det betyde meget for vores selvforståelse, hvis vi vinder sådan en kamp. Brøndby kommer formegentlig til at blæse ud over stepperne i deres Zorniger-stil, og der glæder vi os da til, at kunne byde dem op til dans. Vi er et godt hold med gode spillere, så vi tror selvfølgelig på, at vi kan måle os med Brøndby. Vi får niveauet at se i morgen og det er også en god målestok at slutte af med, siger Lars Vind, der sender spillerne på ferie i næste uge.


Kamptidspunkt: Lørdag den 9. juni klokken 13.00
Spillested:
Brøndby Stadion

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo