Førstehold

U19 optakt: EfB – AaB

EfB U19 er i en god stime med tre sejre i tre kampe, blandt andet mod FCM og FCK, hvilket kan fortsætte fredag eftermiddag, når AaB tager turen til Vestjylland.

Lars Vinds mandskab spiller fredag eftermiddag på hjemmebane, når AaB gæster Esbjerg Idrætspark. Gæsterne kommer også med fuld selvtillid med senest to sejre over henholdsvis FC København og AGF.
U19-cheftræneren, Lars Vind glæder sig til fredagens kamp og forudser et intenst opgør mod et stærkt AaB-mandskab, der har aftalerne på plads.
– Vi håber selvfølgelig på, at vi kan gøre tre sejre til fire. Vi er dog bevidste om at det er en modstander, som vil os noget andet med tanke på deres spillestil. AaB er et meget bevægeligt hold der har klare aftaler på plads, hvor hver enkelt spiller kender deres opgave. Vi vil dog prøve at dominere på bolden og kan det ikke lade sig gøre, må vi prøve at dominere uden bold, hvilket vi bestemt også har vist, at vi kan. Vi skal dog ikke have bolden for meget, for vi er et omstillingsstærkt hold, som vi også skal drage nytte af i morgen, fortæller Lars Vind.


Kamptidspunkt: Fredag den 27. april klokken 14.15
Spillested:
Esbjerg Idrætspark