Førstehold

U19 optakt: EfB – AGF

EfB’s U19-mandskab skal igen i spil i ligaen, og her venter de hvide fra AGF, der besøger den jyske vestkyst lørdag eftermiddag.

EfB U19 spillede 2-2 i sæsonåbneren mod Silkeborg og nu er der igen point at spille om, når AGF tager turen til Esbjerg på lørdag. Aarhusianerne har allerede spillet to kampe denne sæson med et enkelt point til følge, og står derfor uden sejr.
De to mandskaber mødte hinanden to gange i sæsonen 17/18, og her blev det til en hjemmebane sejr for begge hold. EfB vandt 4-2, mens AGF’erne nappede en 2-0-sejr i det omvendte opgør.
René Christiansen ser AGF som et stærkt og fysisk hold, men synes også at EfB-drengene hele tiden bygger på og forventer derfor en god indsats.
– Vi møder et stærkt AGF-mandskab, som vil komme med stor fysik til opgøret i morgen. Det er derfor vigtigt, at vi prøver at spille vores eget spil og netop prøver, at undgå det fysiske aspekt. AGF er mestre med U17 og er også repræsenteret på flere U-landshold, men vi har altid haft nogle tætte kampe og det forventer jeg også i morgen. Pilen peger den rigtige retning for os og det skal vi bygge videre på, siger U19-cheftræner, René Christiansen.


Kampdato: Lørdag den 25. august klokken 13.00
Spillested:
Atletikstadion
Truppen:
1. Alexander Kostow
16. Mads Kikkenborg
2. Jonas Mortensen
3. Simon Bækgård
4. Thor Kristiansen
5. Frederik Hummelgaard
6. David Easter
7. Mads Zaar
9. Patrick Egelund
10. Martin Egelund
11. Mathias Holm
12. Jeppe Paulsen
13. Mikkel Søndergaard
15. Mikkel Nielsen
17. Carl Christian Tippins
18. Christoffer Stryhn
19. Emil Ankersen
20. Mirza Husic
21. Oliver Nielsen
22. Rasmus Rejnhold

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo