Førstehold

U19-Optakt: OB – EfB

Søndag åbner EfB’s foråret mod Skive IK i NordicBet Ligaen, men allerede lørdag tager både U17 og U19 hul på forårssæsonen, når begge hold drager til Odense.

For EfB’s U19-hold bliver det en spændende åbningskamp, hvor holdets træner, Lars Vind, ser frem til at skulle spille om point, men også at få en masse spørgsmål besvaret.
– Vi glæder os helt vildt til at spille point igen.  Vi bliver målt og vejet for alvor nu, og jeg syne,s vi er blevet dygtigere i vores positionsspil, men spørgsmålet er nu, om vi er blevet dygtige nok. Jeg føler, at vi er nået et godt stykke af vejen, men vi er ikke i mål, så vi glæder os til at få svar på nogle af de spørgsmål, siger U19-træner, Lars Vind.
OB ligger før foråret nummer syv i tabellen, fire point foran EfB, og Lars Vind forventer en svær kamp, hvor begge hold kommer til kampen med lidt samme gameplan.
– Vi vil rigtigt gerne kunne kontrollere kampen på bolden, men det er vi jo ikke ene om at bestemme. Vi har en forventning om, at OB ligesom os rigtig gerne vil have bolden, og det er de dygtige til, så vi skal i forhold til Vejle-kampen stadig kunne kontrollere kampen, selvom vi ikke er boldbesiddende. Vi skal blive bedre i positioneringen, så vi ikke er så sårbare, når vi ikke har den, og samtidig skal vi være gode til at tage temperaturen på kampen. Vi skal ikke bare køre omstillingerne med hovedet under armen, men være velovervejede, og når der er behov for det, skal vi kontrollere kampen på bolden. Gør vi de ting, så tror jeg nok vi skal få et godt resultat siger.


Kampstart: Kl. 13:00
Spillested: OB, Ådalen