Førstehold

U19 skal endelig i kamp igen

Efter næsten en måneds pause siden sæsonpremieren går det igen løs for U19-holdet, når de på udebane møder Lyngby. Noget som både cheftræner, Lars Vind, og spillerne ser frem til.

– Vi glæder os helt vildt. Det bliver lidt som en ekstra sæsonpremiere for os, da vi ikke har spillet en kamp siden OB for tre uger siden. Som altid går vi selvfølgelig hundrede procent efter at vinde, siger Lars Vind.
Modsat EfB har Lyngby allerede spillet de første fire kampe i sæsonen, dog kun med en enkelt sejr til følge, men det er ikke noget der får træneren til at sænke paraderne.
– Lyngby er et hold der er klar over deres evner, og et hold der på dagen kan give os problemer. Vi skal være kompakte og ikke give dem lov at spille igennem kæderne. Omvendt har vi også mange facetter i vores spil, som kan give Lyngby problemer, fastslår Lars Vind og fortsætter
– Vi arbejder meget på at udvikle spillernes evne til selv at styre tempoet af kampene, hvor vi i perioder skal kunne hvile med bolden. Med det program vi går ind i nu, med rigtig mange kampe inden for få dage, bliver det en god læring for spillerne at man ikke bare har uendelige kræfter.
Kampen spilles på Lyngby Stadion med kampstart kl. 13.00

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo