Førstehold

U19 slået i Randers

Esbjerg fB U19 spillede lørdag eftermiddag ude mod Randers Freja. Desværre måtte en stor uge slutte med et 1-0 nederlag.

Lars Vind havde op til kampen holdt fokus på, at bringe attituden og den sprudlende offensiv med fra 1. halvleg i Youth League, hvor de unge esbjergensere spillede KäPa ud af banen. Sådan skulle det dog ikke helt gå lørdag eftermiddag, hvor holdet måtte gå fra banen uden at score.
Værterne havde, kampen forinden, tabt til Brøndby IF 6-1, hvilket måske gav Randers Freja ekstra motivation forud for lørdagens opgør.
Kampens eneste mål faldt i det 29. minut, hvor Mathias Ibsen kunne sende bolden forbi, EfB-keeperen, Mads Kikkenborg. Målet kom efter en omstilling, hvor Ibsen fuglte op på reposten, efter et stolpeskud.
En målfattig affære, med en spinkel sejr til Randers Freja betyder derfor, at dagens modstander er rykket forbi EfB i tabellen. U19-mandskabet må, efter syv kampe, se sig placeret på en 9. Plads.
– Der var mentalt og fysisk træthed, at spore i dag. Randers startede kampen bedst, men derefter kom vi egentlig med igen, indtil scoringen. Vi kom til at se lidt sløje ud ved målet til 1-0, hvor de fangede os på en omstilling. Martin Egelund havde en afslutning på overlæggeren midt i anden halvleg, men desværre kunne vi ikke få scoret i dag. Det var en fortjent sejr til Randers i dag, som er et fysisk stærk hold. Vi skal huske på, at der også er læring i at drengene for tiden præsterer i to turneringer, det er nogle store oplevelser. Dog skal vi huske på, at det er ligaen der netop gør, at vi kan komme ud og spille europæisk, slutter A+-træner, René Christiansen.
Næste kamp for EfB U19 er lørdag den 28. oktober klokken 12.00, hvor Vejle kommer på besøg.

Kampen i tal: 
Randers Freja U19 – EfB U19 1-0 (1-0)
29’ 1-0 Mathias Ibsen
Startopstillingen:
16. Mads Kikkenborg
6. David Easter
7. Mads Larsen
8. Nicolae Carnat
9. Patrick Egelund
10. Martin Egelund
11. Mathias Holm
13. Mikkel Søndergaard
14. Oliver Olsen
19. Emil Ankersen
20. Jacob Lønne
Indskiftninger:
60’ Oliver Nielsen (Mathias Holm)
71’ Rasmus Rejnhold (Patrick Egelund)
80’ Deniz Korkmaz (Nicolae Carnat)

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo