U19 tabte 1-3

Esbjerg fB’s U19-mandskab fra EfB Akademi formåede ikke at vende den dårlige stime lørdag eftermiddag, idet gæsterne fra Silkeborg stjal alle tre point. Udeholdet vandt 3-1.

Aggressivitet og mod i duelspilet var bestemt ikke en manglende faktor i EfB’s udtryk i kampens åbning, da Silkeborg slog vejen forbi vestkysten lørdag eftermiddag. René Christiansens U19-talenter dominerede det første kvarter, men formåede ikke at slå kapital af det store tryk trods gode muligheder.
Udeholdet havde knap været over midten, men pludselig bragte de rødklædte sig foran med 1-0 på en omstilling, hvilket var lidt af en vestjysk mavepuster.
Talenterne fra Esbjerg fik dog viftet chokket af sig og Rasmus Rejnhold kunne otte minutter senere score til 1-1. Angriberen erobrede selv læderet på banen af midten og spillede den bredt, inden han stormede i feltet for at styre bolden i netmaskerne – et ægte angriber-mål.
Trods gode muligheder, hvor Mads Larsen stod for den største, manglede den fornødne skarphed desværre. Efter en halv time bevægede Silkeborg sig op mod EfB-defensiven for blot anden gang i kampen, og omsatte således et kontraangreb til 2-1.
EfB fortsatte med at være mest toneangivende trods et ufortjent føringsmål – dog uden at dominere – men efter pausen manglede holdet at skabe de chancer, der kunne fremtvinge udligningen.
Marcus Hansen forsøgte sig midtvejs i anden halvleg med en god aktion, men skuddet mod det lange hjørne fortsatte tæt forbi det fjerne hjørne.
Med et kvarter igen blev det så 3-1 til Silkeborg, der igen viste koldblodighed på en omstilling. Trods chancer til Rejnhold og Murati i de døende minutter blev det til et EfB-nederlag på 1-3.
– Drengene skal have ros, for de viste virkelig en god indstilling og fik rettet op på vores seneste kamp. Vi spillede rigtig godt i store perioder af kampen og især i starten pressede vi Silkeborg helt ned. Desværre manglede vi lige det sidste og blev heller ikke helt så farlige, som vi ønskede i anden halvleg, fortæller U19-cheftræner, René Christiansen.

Resultat
Esbjerg fB U19 – Silkeborg IF U19 1-3 (1-2)
Målscorere
15′ 0-1 Alexander Lind
23′ 1-1 Rasmus Rejnhold
32′ 1-2 Frederik Carstensen
76′ 1-3 Sebastian Vinther Jørgensen
Indskiftninger
46′ Adis Murati (Mirza Husic)
68′ Mads Borchers (Marcus Hansen)