Akademi

U19 tog femte sejr i træk

Esbjerg fB’s U19-hold tog onsdag den femte sejr på stribe, da det på udebane mod førerholdet FC Midtjylland blev til en flot 2-1-sejr efter en sen scoring.

Ikast Stadion dannede onsdag aften ramme om en flot Esbjerg fB-sejr i U19 Ligaen, da holdet slog FC Midtjylland med 2-1 efter at have været bagud med 0-1 ved pausen. Marcus Hansen og Rasmus Rejnhold kom ind fra bænken i anden halvleg, og scorede de to mål godt hjulpet på vej af en flot holdpræstation af alle. Sejren var EfB’s femte i træk, og holdet indtager nu fjerdepladsen i tabellen.

Cheftræner Steffen Ernemann fremhævede efter kampen moralen og sammenholdet som en væsentlig årsag til, at det blev til endnu en EfB-sejr i rækken.

– Vi havde fra kampens start svært ved at sætte vores pres på FCM, der var godt spillende i første halvleg. Det fik vi korrigeret i pausen, hvor vores presspil og boldomgang steg i niveau, og vi fandt frem til den måde, vi generelt spiller på. Det betød, at vi kunne vende 0-1 til 2-1 via en rigtig flot holdpræstation, hvor alle mand leverede på et højt niveau. Jeg er stolt af sammenholdet og viljen til at kæmpe for hinanden, og at vi kunne komme tilbage og vinde efter at have været nede med en mod rækkens førerhold. Nu ser vi frem til weekendens udekamp mod FC Nordsjælland.


Resultat:
FC Midtjylland – Esbjerg fB 1-2 (0-1)

Målscorere:
27′ 1-0 Doguhan Simsir
72′ 1-1 Marcus Hansen
87′ 1-2 Rasmus Rejnhold

Udvisning:
87′ Rasmus Rejnhold

Startopstilling:
1 Nicolai Vistisen
3 Jonas Mortensen
4 Tobias Stagaard
7 Mads Zaar
8 Zean Dalügge
10 Andreas Lausen
12 Phun Mang
14 Mads Borchers
15 Denis Catovic
18 Patrick Tjørnelund
21 Marcus Kristensen

Indskiftninger:
46′ Gustav Jensen (Phun Mang)
66′ Rasmus Rejnhold (Frederik Ehrhorn)
66′ Marcus Hansen (Mads Borchers)

https://youtu.be/Q1SR22Z7m5M

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo