Førstehold

EfB giver Borchers ny aftale

18-årige Mads Borchers har sat sin signatur på en fuldtidsaftale med Esbjerg fB således, at offensivspilleren spiller i blåt og hvidt frem til 2023.

Esbjerg fB har tegnet en to-årig fuldtidsaftale med offensivspilleren Mads Borchers, og partnerne har dermed nu papir på hinanden ind til sommeren 2023.

Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen ser frem til at følge Borchers’ udvikling:

– Mads er en dygtig offensivspiller, som vi glæder os til at følge fremover. Han har nogle gode spidskompetencer med sit stærke venstre-ben og sin fysik, og vi glæder os til at arbejde med at udvikle ham yderligere og indfri potentialet.

Mads Borchers er stolt over sin nye aftale, som han vil bruge til at skabe et gennembrud.

– Jeg er meget glad for at have lavet en kontrakt med EfB, og jeg har en fantastisk god følelse omkring det. Det er noget, jeg har drømt om, fra jeg var helt lille, så det er en stor dag for mig. Nu handler det om at bygge på min udvikling og arbejde hårdt til træningerne, så jeg kan byde mig til i forhold til spilletid på førsteholdet, fortæller han.

Borchers kom til EfB fra SUB Sønderborg som ungdomsspiller, og fik sin debut mod Viborg FF d. 15. maj.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo